top of page
Search
  • Jack Soffers

Brabantse Kampioenschappen outdoor

Super trots op Hangover vandaag! We sloten onze L2 af met onze beste proef ooit! Gedragen en met swung, halthouden telkens perfect vierkant, wijken ook super, galopperen als een klok. Werkelijk geen fout gemaakt en ik kon hem plaatsen waar ik hem hebben wilde! Zo rijd je dressuur. Sorry voor het opscheppen maar dit ging wel zo allejezus vlekkeloos..🤣 Maar de jury was wat voorzichtig in de punten. Het kwam toch hopelijk niet omdat we als eerste moesten starten he..?? Helaas niet door naar de overkamping. Geen idee wat ze wel wilde zien MAAR desondanks ben ik zo blij met mijn knapperd!! Op naar het M! Maar nu eerst vakantie voor Hangover en mij! 😍 ook leuk!


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Nolet

Comments


bottom of page